Merry Christmas, Selamat Menyambut Maal Hijrah and Happy New Year

Thursday, December 25, 2008

We're so lucky sebab tinggal kat negara ni. Tell me, where is in the world any country yang bagi cuti berderet pada semua rakyatnya? We should be thankful we could live in piece and harmony.

Memang ada la sikit-sikit tak puas hati, tapi siapa punya hati pernah puas. Kalo nak puas, duduk la atas gunung tu sorang-sorang. Kalo tak puas jugak, bila dah sampai atas gunung tu korang terjun la. Camtu lagi baik dari buat benda tak tentu arah. Pastu menyusahkan orang.

Anyway, I just wanna wish the world Merry Christmas, Selamat Menyambut Maal Hijrah dan Happy New Year

0 comments:

Post a Comment

Hi friends,
Please leave somecomments on any topic that i discussed. I will certainly reply and blogwalking to your blog. Thank you very much

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP